Dopad zavedenia manažmentu znalostí na inovačný potenciál organizácií - Hlavatý, Ivan, 1978-
Sumarizácia publikovaných informácií o dopadoch implementácie manažmentu znalostí na inovačný potenciál a inovačnú kapacitu organizácií.