More mobilných letných dát doma a v zahraničí - Pólya, Attila
Situácia na slovenskom trhu s mobilnými službami po zrušení neobmedzených dátových balíkov v uplynulom období. Súperenie medzi mobilnými operátormi v rozdávaní dátových balíkov v letnom období v roku 2018.