Prenos mobilného telefónneho čísla k inému operátorovi na Slovensku prebieha niekedy trošku inak - Pólya, Attila
Nedorozumenia, ku ktorým môže dôjsť pri prenose čísla od jedného operátora k druhému mobilnému operátorovi.