Význam výberu vhodnej hudby do prevádzok maloobchodu a služieb - Litomerický, Juraj
Tvorba zásad výberu vhodnej hudby do prevádzok maloobchodu a služieb pri zohľadnení charakteru prevádzky, segmentov klientely ako aj alokácie prevádzky, vzhľadom na skutočnosť, že majitelia prevádzok neraz dosť necitlivo volia hudbu, ktorá má v priestoroch prevádzky vytvárať pre zákazníkov príjemnú atmosféru. Návod, podľa akých kritérií je možné pri výbere vhodnej hudby postupovať.