Ekonomika Slovenska pred vstupom do eurozóny - Strážovská, Helena
Podnikateľské prostredie ako predpoklad fungujúcej ekonomiky. Niektoré návrhy zmien podnikateľského prostredia podľa očakávaní po vstupe Slovenska do EÚ. Vývoj počtu právnických a fyzických osôb 1993-2018 – pred a po vstupe do Európskej únie a eurozóny. Desať rokov pôsobenia slovenskej republiky v eurozóne.