Prístupnosť železničnej dopravy pre ľudí so zdravotnými obmedzeniami a obmedzeniami mobility v Slovenskej republike - Šuterová, Viola, 1957-
Súčasný stav prístupnosti v osobnej železničnej doprave a jeho dôsledky a možnosti riešenia v záujme dosiahnutia kvality života a rovnosti príležitostí pre ľudí so zdravotnými obmedzeniami a limitmi mobility.