<The> Impact of the Russian Embargo on Its Agri-Food Trade with the EU: Analysis by Selected Indicators - Kašťáková, Elena, 1974-
Vplyv agropotravinárskeho embarga v Rusku na poľnohospodársko-potravinársky vývoz EÚ do Ruska od roku 2010 do roku 2016. Možnosť vyhnúť sa embargu, použitím Bieloruska, ako krajiny opätovného vývozu.