<La> préparation linguistique et socio-culturelle des étudiants slovaques à la mobilité en France - Rizeková, Iveta, 1961-
Prezentácia niektorých teoretických údajov a praktických poznatkov a názorov smerujúcich k rozvoju jazyka, komunikačnej a socio-kultúrnej kompetencie – zručností, ktoré sú potrebné pre úspešné štúdium vo Francúzsku.