Zdaňovanie podielových fondov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Zdaňovanie podielových fondov. Zdaňovanie fondov podielového investovania v USA. Zdaňovanie výsledkov investovania vo vybraných štátoch Európy. Pravidlá OECD Modelovej zmluvy o medzinárodnom zdaňovaní (všeobecne). Zdanenie príjmov slovenského rezidenta s príjmami z Českej republiky, Rakúska a Nemecka.