<The> Impacts of Additive Manufacturing on Supply Chains - Švardová, Viktória, 1991-
Poukázanie na rastúci význam využívania aditívnej manufaktúry počas výrobných procesov a ich možného ekonomického vplyvu na dodávateľské reťazce. Vyhodnotenie hlavných výhod a obmedzení používania aditívnej manufaktúry namiesto tradičnej výroby a jej dôsledkov v modernom svete.