Strategic Human Resources Management in Slovakia - Skorková, Zuzana, 1979-
Systém riadenia ľudských zdrojov vo vzťahu k osobitostiam organizácií, pôsobiacich v európskom hospodárskom priestore. Rozdiely v oblasti manažmentu ľudských zdrojov v organizáciách v tejto oblasti na Slovensku. Vzťah medzi existenciou oddelenia ľudských zdrojov a ďalšími stratégiami, ako sú stratégia spoločnosti, etický kódex a vyhlásenie o spoločenskej zodpovednosti podnikov.