Žetónový systém nakladania s komunálnym odpadom - obec Oravská Poruba - Stričík, Michal, 1969-
Kroky Európskej únie v oblasti odpadového hospodárstva. Revidovaná smernica o odpadoch. Žetónový systém nakladania s komunálnym odpadom v obciach na Slovensku. Vývoj množstva komunálneho odpadu v obci Oravská Poruba (2009-2017). Ekonomický dopad zo zavedenia žetónového systému nakladania s komunálnym odpadom.