Survey of The Autonomy, Accountability, Effectiveness and Governance of Slovak State-owned Enterprises - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Analýza štrnástich slovenských štátnych podnikov s využitím publikovaných údajov a štruktúrovaných rozhovorov s vedením. Na posúdenie autonómie, efektívnosti, zodpovednosti SOE sa používa nová metodológia a riadenie. Rozdiely v prevádzkových podmienkach odrážajú rôzne vládne ciele a iné vlastnícke modely.