Sustainable Value of Investment in Real Estate: Real Options Approach - Ďurica, Marek
Prezentácia praktického využitia oceňovania investícií a vytvorenie modelu oceňovania opcií pre reálne investícií do nehnuteľností, ktoré zohľadňujú a integrujú mnoho aspektov investícií na trhu a umožňujú tak, čo najpresnejšie opísať situáciu na trhu s nehnuteľnosťami a jeho vývoj. Oceňovanie investície sa uskutočňuje použitím univerzálne použiteľnej numerickej metódy binomických stromov.