How Tourism Destination Competitiveness Contributes to GDP Growth – The Case of Selected European Economies - Terzić, Lejla
Empirická analýza prínosu konkurencieschopnosti turistickej destinácie na rast hrubého domáceho produktu medzi vybranými európskymi ekonomikami. V analýze bol použitý index cestovného ruchu a konkurencieschopnosti cestovného ruchu (TTCI) na odhad cestovného ruchu.