Bankovní sektor je jako živý organismus - Dvořáček, Vladimír
Pohľad na zmenu slovenského bankového systému od 90. rokov. Členstvo Slovenska v bankovej únii. Zmeny v úverovaní od roku 2019. Hodnotenie komunikácie so Slovenskou bankovou asociáciou.