Jak uspět a stát se hvězdou prezentací - Hrkal, Marek
Čo urobiť, aby prezentácia zaujala. Doporučenia formulované do pätnástich bodov, založené na princípoch ľudského vnímania a postupoch preverených v praxi. Príklady nudných slajdov a ich vhodnejších variant.