Návrh postupu riadenia finančných rizík v podmienkach malého a stredného podnikania - Brezina, Daniel
Popis postupu riadenia finančných rizík v podniku s využitím základných finančných výkazov, výsledkom ktorého je posúdenie finančného zdravia podniku a vhodné riadenie finančných rizík. Možnosti aplikácie navrhovaného postupu riadenia finančných rizík podniku.