Identifikácia úverového rizika pre malé a stredné podniky v bankovo-úverových obchodoch - Lenčéšová, Silvia
Úverové riziko vo väzbe na malé a stredné podniky v bankovo úverových obchodoch. Úverové riziko predstavuje riziko, že klient nedodrží podmienky v zmluvnom vzťahu a banke tým vznikne strata.