Príspevok na rekreáciu podľa nového paragrafu 152a Zákonníka práce - Toman, Jozef
Podmienky na poskytnutie príspevku na rekreáciu. Výška príspevku na rekreáciu. Forma poskytovania príspevku. Oprávnené výdavky. Rozsah osôb, na ktoré možno preukázať oprávnené výdavky. Lehota na preukázanie oprávnených výdavkov, výplata príspevku. Praktické príklady.