Pošlite nám motivačný list... - Olexová, Cecília, 1976-
Motivačný list je na prvom mieste v balíčku písomností budúcemu zamestnávateľovi. Forma a obsah motivačného listu nie sú presne dané, preto v ňom uchádzač o zamestnanie môže písomne demonštrovať svoje komunikačné zručnosti a logiku myslenia. Hlavné časti, ktoré by mal motivačný list obsahovať. Odporúčania pre napísanie motivačného listu. Príklad všeobecného znenia motivačného listu.