Interkultúrna mediácia ako forma riešenia konfliktov pri zamestnávaní cudzincov - Kutlík, František
Interkultúrna mediácia na pracovisku. Roviny interkultúrnej mediácie na pracovisku. Angažovanie zástupcov cudzincov do procesu interkultúrnej mediácie. Úlohy interkultúrnej mediácie na pracovisku. Ako vnímajú samých seba rumunskí, ukrajinskí a srbskí pracovníci. Ako vidia cudzinci Slovákov. Výrazný nepomer medzi šikanóznym správaním sa manažmentu voči zahraničným pracovníkom v porovnaní s domácimi.