Špecifiká kontrolingu v podmienkach malých a stredných podnikov na Slovensku - Levický, Michal
Vývoj a definícia kontroligu ako nástroja riadenia podniku. Špecifiká malých a stredných podnikov vo vzťahu ku kontrolingu. Koncepcia kontrolingu v malých a stredných podnikoch. Ciele a možnosti organizačného začlenenia kontrolingu v malých a v stredných podnikoch. Organizačná štruktúra podniku Baťa z roku 1937.