Úloha priamych zahraničných investícií a regionálne disparity na Slovensku - Táncošová, Judita
Vstup PZI do regiónov Slovenska a ich vplyv na ekonomický rast. Vstup PZI do regiónov Slovenska a ich vplyv na ekonomický rast. Vývoj prílevu PZI do regiónov SR ako podiel na celkovom príleve. Vplyv PZI na vývoj nezamestnanosti v regiónoch Slovenska.