Plat riaditeľa školy 2019 - Szabová, Jarmila
Od 1. januára 2019 je zákon č. 553/2003 Z. z. novelizovaný zákonom č. 318/2018 Z. z. Pôsobnosť zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme. Kompetencia na určenie platu. Zložky platu a funkčného platu. Určenie platu riaditeľa školy. Príplatky k platu. Zložky platu riaditeľa školy, ktoré nie sú funkčným platom. Ostatné nároky riaditeľa školy.