Daňové plánovanie právnickej osoby - spoločnosti s ručením obmedzeným - Micháliková, Lucia
Zmapovanie možností daňového plánovania v podmienkach SR v nadväznosti na príležitosti a riziká z podvojného účtovníctva. Využívanie daňového plánovania rôznymi typmi spoločností. Návrh najefektívnejších východísk a zásad daňového plánovania spoločnosti s ručením obmedzeným.