Kvalita pracovného života vo vybranom odvetví Slovenskej republiky - Némethová, Monika
Pojem kvalita pracovného života. Pracovná spokojnosť a pracovné podmienky. Kvalita pracovného života administratívnych pracovníkov Ministerstva vnútra Slovenskej republiky.