Co dělat, aby vaše inzeráty měli lidé rádi - Choleva, Hynek
Zmeny v personálnych inzerátoch v súčasnosti. Využívanie pravidiel marketingovej komunikácie. Štylizácia inzerátu s ohľadom na cieľové skupiny. Pôsobenie na emócie. Porovnanie personálnych inzerátov dvoch vybraných bánk.