Žena, která dobývá vrchol nanosvěta - Petrášová, Lenka
Liliana Berezkinová - riaditeľka jednej z prvých nanotechnologických firiem v Európe, ktorá sa zaoberá vývojom nanovlákien a ich praktickým využitím v kozmetike. Nanopharma - jedna z prvých spoločností, ktorá na trh uviedla konkrétny výrobok z nanovlákien. Predaj kozmetických masiek z nanovlákien cez e-shop. Vývoz do šiestich krajín sveta. Opiátové náplaste pre medicínske účely. Laboratórne testovanie liečiv pre farmaceutické firmy. Start-up, ktorý čaká na ivestora, ktorý bude ochotný zaplatiť za licenciu.