Systémy riadenia kvality vo vysokoškolskom vzdelávaní a ich aplikovanie v podmienkach fakulty - Andrejovský, Pavol, 1975-
Zavádzanie systémov riadenia kvality na univerzitách s cieľom zefektívniť vlastné vnútorné procesy a neustále systém riadenia zlepšovať podľa štandardov a nastavených vnútorných procesov. Komplexná akreditácia vysokých škôl a cieľ diferencovať vysoké školstvo na Slovensku a určiť tri kategórie vysokých škôl - univerzity, vysoké školy a odborné vysoké školy. Integrovaný systém riadenia kvality na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave, so sídlom v Košiciach. Hodnotenie kvality vzdelávania. Vybrané výsledky hodnotenia fakulty – vybrané ciele kvality a ich plnenie.