Prístupy k podnikaniu a vnímanie podnikateľských príležitostí - Knošková, Ľubica, 1965-
Pohľad vybraných autorov na podnikateľa a podnikanie. Existencia podnikateľských príležitostí a ich objavovanie. Charakter schumpeterovských a kirznerovských príležitostí a ich porovnanie.