E-aukcie a aukčné portály - Hasan, Jamal
E-aukcie ako internetové aukcie: anglická, holandská, čínska a Vickreyova aukcia. Aukčné portály. Aukčný portál eBay a počet jeho používateľov v období 2010-2016. Porovnanie najväčších internetových obchodov eBay.com a Amazon.com: poplatky, forma predaja, priemerná predajná cena, priebeh nákupu, spôsob platby, spätná väzba, opis a snímky produktov, reklamačné podmienky.