Využitie znalostného manažmentu v znalostne-intenzívnych organizáciách - Hlavatý, Ivan, 1978-
Analýza možností využitia manažmentu znalostí a systémov manažmentu znalostí v znalostne-intenzívnych organizáciách. Systémy manažmentu znalostí a ich vplyv na kreativitu a inovácie: dynamické systémy, systémy orientované na procesy, integračné systémy. Vplyv znalostí na systémy manažmentu znalostí.