Názory výrobcov biopotravín týkajúce sa ekologických obalov - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Obal a ekológia. Plasty a ich biodegradovateľnosť. Analýza postojov 50 slovenských výrobcov biopotravín na ekologické obaly - výsledky z dotazníkového prieskumu v období 02-03/2016.