Mobilná internetová revolúcia na Slovensku – koniec nekonečného mobilného internetu - Pólya, Attila
Analýza nekonečného mobilného internetu poskytovaného k hlasovým paušálom slovenskými operátormi. Porovnanie ponúk slovenských operátorov. Éra nekonečných mobilných internetov, keď ich nikto reálne nepotreboval. Koniec éry nekonečných internetov v roku 2017.