Komparácia finančných výsledkov vybraných sektorov slovenskej ekonomiky - Tóthová, Alena, 1968-
Výskum finančných výsledkov vo vybraných sektoroch slovenskej ekonomiky na vybraných podnikoch v rokoch 2007 - 2016.