Selected Indicators of Using E-government in the Slovak Republic - Lacko, Roman, 1988-
Dôvera v bezpečnosť práce elektronickej verejnej správy je kontroverzná vo viacerých krajinách. Tieto problémy sú spôsobené chybami budovania systému. Zistili sme, že došlo k výraznému nárastu v nákladoch na správu systémov elektronickej štátnej správy na Slovensku s počtom odpudzujúcich útokov a stabilizácie porúch systému.