Gender Discrimination in the Slovak Labour Market - Rievajová, Eva
Identifikácia a evaluácia vývoja rodových rozdielov na slovenskom pracovnom trhu v kontexte globálneho pohľadu na túto otázku a posúdenie, či tieto tendencie majú rastúci trend alebo sú na ústupe.