Integrovanie systémov manažérstva - Mizla, Martin, 1955-
Základné východiská systémov manažérstva. Prepojenie podnikateľskej filozofie a modelu systému manažérstva. Štandardizácia systémov manažérstva. Systémy manažérstva a ich integrácia.