Komunikácia integrovaných manažérskych systémov ako súčasť marketingu - Strhan, Rastislav, 1968-
Prínosy manažérskych systémov pre organizáciu. Rôzne pohľady na kvalitu. Obsah a využitie integrovaného manažérskeho systému v podnikateľských subjektoch z rôznych odvetví. Výsledné zistenia z prieskumu. Prínosy zavádzania a rôzne formy komunikácie kvality. Motivácie implementácie z pohľadu spôsobu vnímania kvality.