Demand for Dairy Products in Slovak Households: Double-Hurdle Approach - Jamrich, Martin
Údaje o bilancii sektoru mlieka, štruktúre trhu a technikách ekonometrického modelovania využité na odhad cenovej elasticity dopytu po syre, odstredenom a plnom mlieku. Vzhľadom na povahu údajov získaných pri prieskume rozpočtu domácností bol použitý Craggov model dvojitej prekážky za obdobie r. 2006-2012.