Tourism-Volunteering and Sport - Connections and Implications from a Research - Bába, Éva Bácsné
Dobrovoľnícky cestovný ruch je kombináciou voľného času a dobrovoľníckej práce. Motivačné pozadie dobrovoľníckej práce. Ako sú maďarskí a zahraniční študenti proporcionálne zastúpení v dobrovoľníckej práci, a aké oblasti si v oblasti športu zvolili za dobrovoľníctvo.