Menová, finančná a fiškálna stabilita - nová hospodárskopolitická trilema? - Nemec, Marián
Vzťahy medzi menovou a finančnou stabilitou. Vzťah menovej a fiškálnej politiky. Vzťah fiškálnej a finančnej politiky.