Historiografická analýza osobností dejín národného hospodárstva a ich odkaz pre súčasnosť - Baláži, Peter
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Analýza prínosov jednotlivých aktivít Henryho Forda s akcentom na predmet jeho činnosti. Analýza prínosov jednotlivých aktivít Tomáša Baťu s akcentom na predmet jeho činnosti. Analýza prínosov jednotlivých aktivít Elona Muska s akcentom na predmet jeho činnosti.