Finančná gramotnosť a racionalita – prieskum racionality - Pilch, Ctibor, 1957-
Popis problematiky finančnej gramotnosti a behaviorálnych odchýlok od racionality a overenie fungovania teoretických predpokladov behaviorálnych financií na vybranej vzorke študentov.