Budúcnosť medzinárodného menového systému a MMF – návrhy a odporúčania - Šturc, Boris, 1961-
Zmeny v oblasti medzinárodného menového systému. Návrhy a odporúčania pre Medzinárodný menový fond, ktoré by mohli zabezpečiť adekvátne reflektovanie nových potrieb a zmien vo svetovej ekonomike tak, aby sa zabezpečilo hladké fungovanie medzinárodného menového systému.