Determinanty rizika bankového sektora v SR - Gernát, Peter
Determinanty podielu zlyhaných úverov v bankovom sektore Slovenskej republiky v rámcovom časovom intervale od 06/2008 do 04/2018 a odhad ich vplyvu na zmeny podielu zlyhaných úverov v bankovom sektore SR.