<The> Problem of the Conflict of Interest in the Public Sector - The Obstacle of Quality Performance of Human Capital in the SR - Dubcová, Gabriela, 1968-
Konflikt záujmov vo verejnom sektore ako signifikantný atribút prekážajúci kvalitnému výkonu ľudského kapitálu na oboch stranách aktérov. Špecifikácia dostupných alternatív nástrojov a metód preventívneho predchádzania konfliktu záujmov.