Historiografický náčrt hospodárenia územnosprávnych celkov v období Rakúsko – Uhorska do konca 1. svetovej vojny, resp. do vzniku prvej Československej republiky. - Baláži, Peter
Analýza historiografického náčrtu hospodárenia územných samospráv v období Rakúsko – Uhorska do konca 1. svetovej vojny, resp. do vzniku prvej Československej republiky. Hospodárenie miest a obcí po stavovských povstaniach a hospodárenie miest a obcí na konci 1. svetovej vojny, resp. na začiatku existencie prvej Československej republiky.