[Investovanie na trhu komodít a reálnych aktív] - Gernát, Peter
Recenzia na publikáciu s názvom Investovanie na trhu komodít a reálnych aktív. Kniha je zaujímavým doplnením ponuky odbornej ekonomickej literatúry na slovenskom knižnom trhu. Venuje sa problematike jednotlivých segmentov komoditných trhov a tiež trhom reálnych aktív. Zameriava sa najmä na akciové, dlhopisové alebo peňažné trhy, komoditné trhy a trhy reálnych alebo takzvaných alternatívnych aktív.